Om oss

Vi är två olika fotvårdsskliniker under samma tak – Tantos Fotvård och Rosenlunds Fotvård. Det är Margareta som driver Tantos Fotvård och Åsa som driver Rosenlunds Fotvård.

Margareta Åkerström Åsa Holmstrand

Vår bakgrund

År 2004 träffades vi på Lundellska skolan i Uppsala när vi båda två skolade om oss från undersköterskor till fotterapeuter. Som undersköterskor hade vi på varsitt håll hjälpt folk med deras fotproblem och märkt att små insatser kunde göra en stor skillnad. Drivna av nyfikenhet och en vilja av att lära oss mer inom omvårdnad, hade vi sökt oss till fotvården.


Under de år som har gått sedan dess har vi samlat på oss ovärderlig kunskap och erfarenhet av medicinsk fotvård och fotbehandling. Vi brinner för att utföra fotvård till kunder och fotsjukvård till våra patienter. Dagligen hjälper vi nya och återkommande personer med deras fotbesvär. Idag är vi inte heller bara gamla studiekamrater och kollegor, utan även mycket goda vänner.

Margareta och Åsa

Margareta Åkerström Fotterapeut

Margareta Åkerström

Medicinsk fotterapeut

Margareta är utbildad undersköterska och fotterapeut. Hon har en stor erfarenhet av vårdyrken – hon har jobbat med allt från akutsjukvård, på vårdcentral, servicehus och daghem. 

Efter examen tog Margareta en anställning på en privat vårdcentral som fotterapeut, där hon samlade ihop tillräckligt med erfarenhet för att kunna starta sitt egna företag: Tantos fotvård. Som person beskrivs Margareta som mjuk och behaglig, samt en fena på fotvård. 

Åsa Holmstrand Fotterapeut

Åsa Holmstrand

Medicinsk fotterapeut

Åsa är utbildad undersköterska och fotterapeut. Innan Åsa vidareutbildade sig jobbade hon i över femton år på två olika vårdcentraler. Där samlade hon på sig en betydande erfarenhet av primärvården, något hon har haft stor nytta av i sitt fotterapeutiska arbete.

Åsa arbetade till en början deltid på Tantos fotvård, men under egen regi. År 2015 började Åsa driva Rosenlunds fotvård på heltid. Som person beskrivs Åsa som en härlig människa som alltid tar sig an sina patienter med en stor noggrannhet.

Båda våra företag är anslutna till Sveriges Fotterapeuter, en fri och obunden yrkesorganisation.
Medlemmarna är fotterapeuter med fotvård som specialitet.

Kundrecensioner

Se betyg och resten av våra recensioner på Boka direkt.

Känner mig mer än nöjd! Absolut en ny och återkommande kund. Tack för fina fötter.

Inger J.

Åsa är fantastisk! Inte bara bra fotvård utan även en god trevlig pratstund. Tack!

Stina P.

Allt såå bra! Margaretas genuina engagemang och genomproffsiga behandling. Både fötter och själ mår himmelskt gott efter besöket!

Anette E.

Margareta är en fantastisk, och mina fötter har aldrig varit så fina. Rekommenderar varmt denna fotvård.

Susanne L.

Ingen har fixat mina förhårdnader så bra! Mycket nöjd.

Ewa N.

Duktiga tjejer som fixar fötterna så att man kan gå ordentligt!

Kicki B.

Inställningar
Youtube
Samtycke för att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke för att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke för att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke för att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke för att visa innehåll från - Sound